E-HANDELSLÖSNING
E-handel och webbutik

Alla vet att butiker är en bra affär oavsett vad du säljer; det kommer alltid att finnas människor nära dig som är villiga att köpa dina produkter eller tjänster. Men en butik är begränsad av sitt geografiska läge. Om du vill gå globalt finns det inga gränser med e-handel och webbutik. Vi kan e-handel och vet vad som krävs för att lyckas.

Starta webbutik

Vill du öka din försäljning och nå dina kunder på ett kostnadseffektivt sätt? Vi kan hjälpa dig att starta en webbutik som fungerar för din verksamhet. Webbido hjälper små och medelstora företag att skapa en större försäljningsvolym och hitta nya försäljningskanaler.

Fördelarna med en webbutik är många. Du slipper lägga dyrbar tid på administration och får samtidigt tillgång till en plats där du kan sälja dina produkter utan mellanhänder.


E-handelslösning

Med en webbutik får du möjlighet till att:

Nå nya kundsegment och marknader

Minska kostnader jämfört med en fysisk butik

Öka tillgängligheten

Öka försäljningsvolymen


VAD VI GÖR

Vi kan hjälpa dig att designa och utveckla end-to-end e-handelslösningar för att effektivisera kommunikationen, automatisera arbetsflöde, hantera stora volymer transaktioner, användarhantering och autentisering, data- och innehållshantering, applikationer och betalintegrationer.VÅRA E-HANDELSLÖSNINGAR

Baserat på dina unika mål och krav, levererar vi skräddarsydda e-handelslösningar som du inte växer ur. Vi fokuserar på att ta fram den mest effektiva strategin för just din webshop. Du kommer att få en stabil och säker fullfjädrad e-handelslösning som har allt du behöver.LÅT OSS KOMMA IGÅNG MED DITT PROJEKT