WORDPRESS WEBBPLATS
WordPress

Ett CMS eller content management system (innehållshanteringssystem), är ett verktyg som låter dig hantera innehållet på din webbplats på egen hand. WordPress är flexibelt, anpassningsbart, användarvänligt innehållshanteringssystem. Och bäst av allt, det är gratis! Du kan använda innehållshanteringssystem för bloggar, webbplatser och även e-handel. Under åren har detta verktyg utvecklats till ett starkt och komplett CMS-system som används på miljontals sajter runt om i världen.

Flexibelt

Världen är i ständig förändring och därför bygger vi alltid ett flexibelt system som hänger med på alla fronter. Med systemets kraftfulla funktioner får du obegränsade utvecklingsmöjligheter! En av de största styrkorna är alla tillägg. De används för att utöka olika funktioner på hemsidan. Vi ser till ni får en hemsida som är lätthanterlig, flexibel och funktionell med möjligheter till vidareutveckling.

Användarvänligt

Enormt arbete och kärlek har lagts ner på att göra det administrativa gränssnittet användarvänligt och man arbetar hela tiden med att förbättra det. Tack vare det användarvänliga gränssnittet behövs inga större tekniska kunskaper för att du själv ska kunna administrera och uppdatera hemsidan på egen hand.

SEO-vänligt

Med WordPress får du en bra grund när det kommer till SEO och att bli omtyckt av Google. Webbido hjälper er att lyckas med sökmotoroptimeringen.


Wordpress

SÄKERHET & SUPPORT

Har din WordPress-sida blivit utsatt för hackerangrepp eller skadlig kod? Lugn, vi hjälper dig att städa undan skadlig kod och höjer säkerheten för hackerangrepp.
LÅT OSS KOMMA IGÅNG MED DITT PROJEKT