Kategorier
Lösningar

Playipp – smidigare digital anpassning

Att leva i en digital värld innebär att alla måste anpassa sig efter de rådande omständigheterna. Den anpassningen är inte lätt, men blir enklare med Playipp.

Digitaliseringen är numera här för att stanna. Det finns inte längre någon återvändo. Skärmar har ersatt papper och penna, och det är bara att vänja sig. Annars är risken att du hamnar rejält på efterkälken. Både i samhället och för dig personligen. För ett företag är det naturligtvis ännu värre. Det kan vara direkt förödande för verksamheten att inte hänga med i de digitala svängarna.

Har du inte anpassat dig till en digital marknad och värld så är risken tyvärr att du inte blir särskilt långvarig. Då kan det vara en god idé att vända sig till det som kallas för playipp. Så, vad är då Playipp? Enkelt uttryckt kan Playipp hjälpa dig med att kommunicera ut dina budskap i just digitala format.

Playipp ersätter klassisk skylt

Det handlar alltså om plattformar. I sin bokstavligaste form. Informationsskärmar som för fram det du vill säga till kunder eller besökare. Det kan vara så enkelt som en bildskärm i butiken som informerar om dina senaste erbjudanden eller affärens öppettider.

Poängen är väl egentligen att det är någonting som ersätter de klassiska skyltarna. De som du kanske skrev för hand och satte upp i skyltfönstret. Varenda gång du behövde förändra informationen var du tvungen att göra en ny skylt. Allt sådant där går mycket smidigare digitalt, och inte minst med hjälp av Playipp.