Kategorier
Lösningar

Fastighetssystem för smarta lösningar

Förvalta fastigheter har varit ett jobb som kräver en hel del arbetstimmar. Idag är det annorlunda. Med ett bra fastighetssystem kan allt samlas på samma plats. Vilket förenklar avsevärt.

Kenneth hade funderingar på att modernisera sitt företag. Han var fastighetsägare och hade flera hyresfastigheter nere i stan. På senare tid hade han känt att det blivit för mycket som skulle göras rent administrativt, samtidigt som han försökte skapa en bra översikt över framtida hyresgäster. Det vill säga sådana som lämnat in intresseansökan och satt sig på kö för nästa lediga lägenhet. Visst var han glad över att lägenheterna var populära, men frustrerad över extrajobbet som kom med det.

Plocka det bästa till fastighetssystem

Nu satt han hos ett företag som arbetade med smarta fastighetssystem. Säljaren var bra. Genast fastnade han vid köphanteringssystemet som var anledningen till att han var här. Men nu insåg att det fanns så mycket mer.

Här kunde han på ett enkelt sätt skicka ut hyror och ta hand om annat administrativt. Ha en plats för olika kontrakt för bra översikt. Det fanns hur mycket som helst att välja mellan. När mötet var slut hade han bokat in företaget att installera systemet. Där skulle vara felanmälan, reparationsöverblick, program för el och avlopp och flera andra.

Nöjd konstaterade han efter installationen att det plötsligt fanns tid över efter att dagens jobb var gjort. Vad skulle han göra med all fritid? Ingenting kändes just nu som en perfekt idé och kunde redan se sig själv ta en tupplur i sin sköna säng.